![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için binlerce şükürler olsun.Mükemmel bir eş-iş-ve çocuğa sahip olduğum için şükrediyorum allahıma...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hatalarımı bana gösterip farkettiren kendimi düzeltme ,yenileme fırsatı veren rabbime şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim herkesi bu kadar özel kıldığı için,bedenime bu günde hayat verdiği için , varlığıyla kalbime çicekler açtırdığı için şükürler olsunnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşeyın yolunda oldugu bır gun oldugu için.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dinginlik ve sakinliği damarlarıma kadar hissedebildğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz etrafımda beni mutlu eden arkadaşlarım olduğu için teşekkür ediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarım için şükrediyorum. Yalnız bırakmayan dostlarım için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeni şeyler öğrenebildiğim için ve Rabbımın mucizelerinin sonsuz olduğu için bana yardım ettiği için şükrettim Beni sevdiği için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için, yaşamanın anlamını kavrayabildiğim için Şükürler olsun Allah'ım |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:34 PM. |