![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yatay geçişimin akbul edıldıgı içinn sükürler olsunn ...zorlu bir süreçtii ama sonuçç hayrıma olsunn ..asla pişmanlık duymıyımm ... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hiç sıkılmadan ders çalıştığım için gelecek sınavda iyi bir not alacağım ve azmim başarım olacağı için şükürler olsun. Bedenim her organı kusursuz çalıştığı için Zihinsel, fiziksel ve ruhsal olarak sağlıgım yerinde oldugu için şükürler olsun. Mutlu, huzurlu ve enerji dolu bir bedenim olduğu için, nefes aldığım ve sevdiklerimle ailemle beraber olduğum için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun. Ve ben tüm bu şükranlarımı yaratıcıya hiç bir karşılık beklemeden sadece bana verdikleri karşısında minnettarlığımın bir göstergesi olarak onun yaratıcı gücüne sadece sevgilerimi gönderiyorum (zaten başka da ne gönderebilirim ki) ve şükredebildiğim için şükürler olsun diyorum. Hayata bir şükürde ben göndereyim diyerek şükür etmenin hayatın bir parçası olduğunu düşündürdüğüm arkadaşlarıma; İyi ki varsınız şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir bedene sahip olduğum için,çok iyi bir ailem olduğu için şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı bir bedene ve çok iyi bir aileye sahip olduğum için ŞÜKÜRLER OLSUN:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebıldığım için şukurler olsun...:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim her an seni anabildiğim ve her gecenin sabahında yeniden doğduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiklerimle beraber oldugum için Şükürler olsun ALLAH'IM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüce evrende tek olmamı sağlayan, fark ettiğim ve etmediğim tüm yeteneklerim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu muhteşem haftaya böyle güzel bir başlangıç yaptığım için şükürler olsun. Sağlıklıyım, mutluyum,ilerliyorum ve candostlarım var :))) Şükürler olsun :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah'ıma şükürler oolsun ki ben varım, kendi başıma varım, ben ben'im. Yeniden varlığımı kutsayabildiğim için sana şükürler olsun Allah'ım!! Seni çoooookk seviyorum :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:06 AM. |