![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz olumlu düşünebildiğim ve de olumlu düşündükçe, tüm olumluları kendime çetiğim için şükürler olsun skan67 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım; Benim gibi bir kediye bugün üstelik en sevdiği balığı doya doya yeme fırsatı verdiğin, O sofrada tüm ailemle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde hep birlikte oturabildiğimiz için sana sonsuz şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bengü kreşine gittiğini için, begüm bu gün okuluna başladığı için bu haftaya güzel başladığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz skan67 mutlu oldukça, mutluluğu kendime çektiğim için sonzuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yeniden sizlere kavuşabildiğim için şükürler olsun. :)))) Ayrıca, her şart altında güçlü olduğum ve saçma düşünceler altında ezilmeyecek kadar dayanıklı olduğum için şükürler olsun. http://afrogtokiss.net/public_html/w...xinestress.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şu anda mutlu olmam için 24 senedir öğrenmiş olduğum mutluluk sebeplerinin hiç birisi yokken ortada içim kıpır kıpır olmasından ötürü çok şükür diyorum:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok güzel bir ailem olduğu için şükürler olsun.............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gören gözlerim, duyan kulaklarım, kokuları alan burnum, yemek, içmek,konuşmamı sağlayan dilim, inci gibi dişlerim, dolgun dudaklarım, ipek gibi prüzsüz cildim, dalgalı saclarım, fidan gibi fiziğim,yürüyen ayaklarım, yazıp tutan ellerim, parmaklarım, aklım, yüreğim ,alıp verdiğim her nefes için , sayısız sonsuz, limitsiz aklımın erdiği yüreğimin yettiğince şükürler olsun... ((:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her anı acısıyla tatlısıyla hissederek yaşayabildiğim. Gözyaşı dökebilen, içini karartmayan biri olduğum için şükürler olsun. İyi ki çevrem güzel insanlarla dolu, her biri ışık saçıyor ve hayatıma renk katıyor. Her konuda kapıma gelip, zilimi bozacak kadar bana güvendikleri için şükürler olsun. Güzellik kurtaracak bu dünyayı Sevmekle başlayacak her şey bir insanı... (anmadan geçemeyeceğim bir noktadayım) Hepinize sevgiler |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |