![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükreden güzel insanlarla karşılaşabildiğim için Şükürler Olsun Yüce Rabb im |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz elleri olmayan birini gördüğüm ve halime binlerce kez şükrettim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz benim sagligim ve ailemin sagligi yerinde oldguu icin sukurler olsun::) iyi ki yeni bir gune uyanabildim tender45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Neşeli , mutlu , enerji dolu ve çok canlı olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün.. harika bi tanışma harika bi sohbet ve geri giden ayaklarımı ileriye iten dostlarım oldu için şükrediyorum.. bugün çok mutluyum ve bugün her şeyin başlangıcının çelik gibi bir özgüven olduğunu anladım.. sonsuz teşekkürler allahım.. ve oluşturduğun çekim yasası içinde şükürler olsun.. veeeeeeeeee bugün harika bi çekim oluşturduğum için kendime teşşekür ediyorum huzurlarınızda.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım karşıma cenk'i çıkardığın içinn şükürlerrrrr olsunnnnnnnn :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sınavım orta iyi geçti. . |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Varlıgını hissedebildiğim, hayatımda önemli yere sahip olan Güzel İnsanlar İçin Şükürler Olsun Yüce RABB İM |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için, zeki bir insan olduğum için, birsürü yeteneğim olduğu için, her saniye hiç durmadan nefes alıp verebildiğim için, tüm organlarım hiç durmadan benim için sürekli çalıştığı için, hatırlayabildiğim için zihnime,herşeyi kaydedip kendisi ile çok iyi işbirliği içinde olduğum için bilinçaltıma, iş yapabildiğim için tutabildiğim için ve daha bir çok şekilde bana yardım ettiği için kollarıma, beni taşıdığı için sayesinde yürüyebildiğim için dengede durmamı sağladığı için ayaklarıma şükürler olsun onlara şimdiye kadar yaptıkları herşey için ve şimdiden sonra yapacakları için teşekkür ederim... Bana bu zenginlikleri hatta çok daha fazlasını veren Allah'a şükürler olsun.. teşekkür ederim:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz haa kendimi sevmeyi seçtiğim için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |