![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sahip olduklarımın farkında olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarabbim bana verdiğin bütün güzellikler için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat aşık olmadanda yaşanabiliyomuş bunu anladım şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nelerin hayatımda değişmesi gerektiğini farkedebildiğim için, Hissedebildiğim, farkına varabildğim tüm güzelliklerin için, Gün içerisinde tebessüm eden güzel insanlarla karşılaşabildiğim için, Sorumluluklarımın farkına varabilip zamanında yerine getirebilme gücüne sahip oldugum için, Sevme ve sevilme duygularını hazzını yaşayabildiğim için, Şükürler Olsun Yüce Rabbim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aldığım her nefes için şükürler olsunnn ... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gribi hafif atlattığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım huzurun farkında olduğum için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah, güneş ışıgının odamı aydınlattıgını gördüğümde yaşadıgım mutluluk ve huzur için Sana Binlerce kez Şükürler Olsun Yüce RABB İM. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her zaman kapanan kapının yanında fırsatlarla dolu açık kapı olduğunu gördüğüm için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |