![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredebildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes aldığım, sağlığım yerinde olduğu için tüm organlarıma teşekkür ediyorum ve Allah'ıma şükrediyorum. Şükürler olsun. Şükürler olsun. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım, mutluluğum, huzurum için şükrettim. Uzun zaman sonra sitede biraz da olsa aktif kalabildiğim için şükrettim telkinleri bu kadar uzun dinlediğim için ve değişiklikler için şükrettim şükredebilmeyi öğrendiğim için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün içimi kaplayan bu mutluluk ve yaşama sevinci hissi için sonsuz şükürler olsun..y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Doğduğum ve yaşadığım için, bu güzel insanlarla tanıştığım için şükürler olsun:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün istediğim saatte uyandım.... Güzel bir uyku çektiğim ve belirsizlik içinde olmadığım için çokkk mutluyumm. Şükürler olsunnnn...blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Korunduğum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün yapmam gerekipte yapmadığım işlere başlayabildiğim için şükürler olsun. Huzurum yerinde şükürler olsun. Mutlu bir evliliğim var şükürler olsun Şükredebildiğim için şükürler olsun. Tevekkül edebildiğim için şükürler olsun. dusun2 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni onurlandıran ilişkiler yaşadığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:04 PM. |