![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın bana sunduğu fırsatları görebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni yarattığın için Rabbim sana defalarca şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı oldugum için, ruhumu ve bedenimi besleyen nimetlerin için Şükürler olsun Allah'ım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıklı olduğum ve sevdiklerimde sağlıklı olduğu için , oğlumun büyüyüşünü görebildiğim ve bir oğlum olduğu için Rabbim sana binlerce defa şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ne güzel.. ne güze..l ne güzel.. ne huzurlu.. bir gün şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz eşimle aramız düzeldiği için ve sabahları işe giderken otobüse binene kadar eşim bana eşlik ettiği için şükürler olsun..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dünyada olup biten her şeyi, iyisiyle kötüsüyle görebildiğim, duyabildiğim ve hissedebildiğim için şükürler olsun. Sağlıklıyız, seviyorum seviliyorum. Çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dinlemeyi öğreten ,hislerimi hissettiren Rabbim sana şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için herşey için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |