![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yardıma ihtiyacım var dediğim anda uzanan ellere şükrettim. İyi ki varsınız :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yuppiiiiiiii.... harika şeyler çekiyorum hayatıma.. şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yupppiii dorisin enerjisi bana da sicradi double effect oldum :D:D::) sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün bengusu kreşe başladı.öyle mutluyum ki bu gün için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne erken başlayıp olumlamalarla enerjimi arttırabildiğim için Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatı seviyorum, yaşamayı seviyorum, ailemi seviyorum, dostlarımı seviyorum. Şükürler OLSUN... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözlerim görüyor,kulaklarım işitiyor,aklımı kullanabiliyorum,elim kolum sağlam..... herşeyim için ve herşey için Rabbim sana defalarca şükürler olsun... Seni Çok Seviyorum Allahım (c.c) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
cat56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu olduğum ve hayata bu kadar bağlı olduğum için şükrediyorum. Yeni bir hayat, bekle beni geliyoruuuuuuummm:))) http://img03.blogcu.com/images/e/s/m...1240935633.jpg |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gülümseyişim içinn şükürlerr olsunnn sevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |