![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yola Devam yıkıldığın her an yokolmadığına şükret kalk aynalara bak yorulduğun her an kolay ölümden vazgeç kalk gökyüzüne bak yüreğine güneş koy yüreğine bulut koy yüreğine yıldız koy yola devam sen zamansız yürek yakan hayatı yalan dolan olmadın hiçbir zaman ağla hiç kimseler duymadan sevdiğine doymadan kendini unutmadan kalk kendine bir bak bu sabah bu şarkıyı dinledim ...sözleri benim ruh halimi anlattı....bugünkü şükrüm bu olsunsuperxy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bereket yağdığı için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evet,bende bengusu gıbı bugun ben ve sevdıklerım saglıklı uyandıgı için................ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim,düşünebildiğim,okuyabildiğim ,sevebildiğim vede sevilebildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiiklerim yanımda ve çok mutlu olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey ama her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım her an gelip beni bulan iyi yürekli ve candan insanlar için şükürler olsun:))) "Allah iyilerle karşılaştırsın", diye sürekli bana dua etmiş olan bir anneye sahip olduğum için de şükürler olsun. Böyle bir dünyada bu kadar temiz kalpli, bu kadar candan ve bu kadar sevgiyle dolu insanı bir arada bulmak herkese nasip olsun inşallah:))) Sana şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzellikleri görebilen gözlerim, hissedebilen bir kalbim olduğu için, Sağlıklı bir bedene,akla ve ruha sahip oldugum için, Şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu konu olduğu için şükürler olsun. Çünkü bana şükretmem gereken şeyleri hatırlatıyor. Teşekkür ederimmm... girlhaha |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |