![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün değişmenin bilincinde olduğum için Allha'a şükrettim:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "Ben bu yüzden aşka şükrederim o beni onarır hep, bir tek o ayırmıyor insanı insandan ölene dek" :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sıcacık bir evim ve sıcacık bir ailem olduğu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mucizeler hayatıma aktığı için ve şükredebildiğim için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Manevi farkındalığımın yüksekliği için şükrettim az önce.Çoğu kimsede göremiyorum çünkü bunu,herkes 'Ben' derdinde,'O'nu tanımak isteyen çok az... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi geliştirebilmek için elimde fırsatlarım olduğu için şükürler olsun. Yaşam enerjimi her gün yeniden kazandığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğretmen olduğum, bu kutsal ve güzel mesleği yapabildiğim için; en büyük ve en güzel olan, o bilge sahibime övgüler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bana ben verildiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım herşey için şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimda olan hersey icin sukurler olsun.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |