![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyi ki Bergamadayım.Bergama da olduğum için şükürler olsun iyi ki tayinim buraya çıkmış:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşadığım ve nefes alabildiğim için şükürler olsun Yarabbim:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 956kallahım sana şükredebilmem ve güzelce ibadet edebilmem için bana yardım et |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz evrende bir enerji olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sorgulayan beynim, acı çeken yüreğim , arınmaya çalışan ruhum için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hiçbirşey için şükretmedim, halada sükredesim yok :((( çokmu negatifimki??? |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Okulda çalışanlardan birine halini hatrını sordum. Ramazan nasıl gidiyor dedim? Bizim için pek iyi gitmiyor dedi. Biz de çalışıyoruz işte dedim. Zor ama dedim. Olsun buna da şükür dedim. Birlikte şükrettik. Her şeye rağmen şükredebilmek güzel. İstediğin her şey olduğunda şükretmek kolay asıl olmadığında da şükredebilmek gerek. Her şey için, şuanda sahip olduğum ve olamadığım her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgili serqan 24... şükretmek isteyip istemediğinizi düşünecek kadar bakışlarınızı kendi içinize çevirdiğiniz an için .. kendinizin o an farkında olduğunuz için.. sizin için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah tüm insanları özünde eksiksiz yarattığı için şükrettim. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun,kendimi sevebildiğim için. şükürler olsun,kendi değerimi bildiğim için. şükürler olsun,hissettiğim ve hissedeceğim tüm güzel duygular için. şükürler olsun her geçen gün daha da iyiye gittiğim için. şükürler olsun,kendime inanabildiğim için. şükürler olsun,beni saran zehirli sarmaşıklarımdan kurtulduğum için. şükürler olsun onu hayatımdan çıkarabildiğim için.(düşüncelerimden de çıkmasına az kaldı hissediyorum. bu durum beni biraz bencilleştirdi ama olsun.) şükürler olsun,gerektiğinde gayet de bencil olabildiğim için. şükürler olsun,cesaretim için. şükürler olsun,geldiğim nokta için. şükürler olsun,burda olduğum için. şükürler olsun,yalnız olmadığım için. iyi ki varım ! teşekkürler teşekkürler teşekkürler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |