![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün kendim için farklı şeyler yaptığım için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz allah' a şükür galatasaralıyım :)) ayrıca bugün kendimde sabretme yeteneğimin fazla olduğunu farkettiğim için şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz başlamaya cesaret ettiğim için şükrettim :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dün kendimde görünüş olarak değişiklikler yaptım özüme döndüm çok mutluyum bunun iiçin sonsuz şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamaya cesaretim olduğu için şükürler olsun. Hayatı sevdiğim için şükürler olsun. Olacaklara hazır olduğum için şükürler olsun. Sakin kalmayı başarabildiğim için şükürler olsun. Farkında olduğum her şey için şükürler olsun. Maddi ve manevi varlığım her an çoğaldığı için şükürler olsun. :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün otel bahçesindeki kediyi sevmek isteyen oğlumun yüzünü tırmalayan kedinin gözüne zarar vermediğine şükür ettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz GÜZELLIKLERI BIRLIKTE GÖREBILDIGIM SEVDIKLERIMIN VAR OLDUGUNA SÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bir buçuk ay sonra eski ders çalışma tempoma dönmek için üşenmediğimden dolayı şükrettim bugün =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yaşamımda varolan herşey için sonsuz şükürler olsun sana Allahım..Senden gelen herşeye şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kac gunluk uykusuzluktan sonra bugun uyuyabıldıgım ıcın Allah'ınma sukurler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 PM. |