![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebildiğim için şükrediyorum:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergün değişik bi eksiğimi bulup tamamlama fırsatı buluyorum.şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hergün şükretmek için kendimce nedenler bulabiliyorum. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ve hergün, zorladığım sınırlarımın ötesine taşıdığım ufuk çizgimin ötesini düşleyebildiğim için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben hep suçluluk duygumdan şikayet ederim ya,evet galiba duvarları bir bir yıkmaya başladım. Affetme çalışmasına başlayalı bir hafta bile olmamasına rağmen bir rahatlama,bir cıvıldama var bende,mutluyum :D artık daha çok konuşuyorum mesela, yorum yapamasam bile hemen bir soru sorup karşımdakinin engin bilgilerinden faydalanmaya çalışıyorum :p mutluluğu hakettiğime artık daha çok inanıyorum,şükürler olsun =) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bir kapı kapanmakta iken, hemen açılan başka kapılar için , ama daha çok , tam da kapı kapandığında, umutsuzluk yerine içimde hissettiğim özgürleşme ve umut için şükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz baskalarinin sirtindan gecinmedigim icin, kimsenin hakkini yemedigim icin, kimseyi kullanmadigim icin binlerce kez sükürler olsun.. INSAN OLDUGUM ICIN; INSANCA DAVRANDIGIM ICIN SÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şuu iki günü problemsiz atlatabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ergenliğimdeki kadar saf ve temiz ,yaşımın gerektirdiği kadar olgun ve güçlüyüm artık. şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:23 PM. |