![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun de esimle uyanabildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün gözlüklerimi aldım. artık hayata aha parlak bakıyorum şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatimin en guzel zamanlarini yasadigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün de günüme farklılık katabildiğim için şükürler olsun blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun affetmeyi ogrenebildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oncelikle Kendimi affetmem gerektigini farkettigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ben olduğum ben yaratıldığım ben düşündüğüm için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istemediğim şeyler nasıl oluyorsa oluyor gerçekleşmiyor. şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi hayatimi ve mutlulugumu BEN yonetebildigim icin sukurler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HAYATI ANLAYA BILDIYIM ICIN WUKR EDIYORUM BENI ANLAYAN BIR ALEM OLDUGU ICIN SUKR EDIYORUM GORE BILDIGIM DUYA BILDIGIM YURE BILDIGIM VE DIYER BUTUN HISSLERIM ICIN WUKR EDIYORUM NEFES ALA BILDIGIM ICIN WIUKR EDIYORUM KONUSA BILDIGIM ICIN WUKUR EDIYORUM YASAYA BILDIGIM VE YASAMANIN TADINA VARA BILDIGIM ICIN WUKUR EDIYORUM SAHIP OLDUGUM HER WEY ICIN WUKR EDIYORUM...... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:40 AM. |