Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

Sultan 05-04-2011 08:52 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

sevgi dolu yüreğim için şükürler olsun

toz 05-04-2011 11:19 AM

Arkadaşımızın yoğun bakımda olan kızından iyi haberler aldığımız için,
Çocuklarımızla birlikte uyanabildiğimiz için,onları öpebilmenin anlatılamaz hazzını yaşadığımız için,
Hala sevebildiğimiz için,
Kötü haberler karşısında,karşımızdakini ayakta durmasına yardım edecek güce sahip olduğumuz için,
Bu durumda dahi umudumuzu ve olumlu düşünme gücümüzü kullanabildiğimiz için,Allah'a sonsuz şükürler olsun.

salvameaa 05-04-2011 12:00 PM

Yağmur kokan bir bahar sabahına uyandığım için şükrettim ve kendimi daha pozitif hissettiğim için binlerce şükrettim.

nlg 05-04-2011 12:25 PM

kahvaltı yapabildigim için güneşin içimi ısıttıgı için şükürler olsun

topalsolucan 05-04-2011 12:54 PM

kardeşime kavuşacağım için şükürler olsunnnn....956k

bussraster 06-04-2011 01:46 PM

abim hayat yolunda onu mutlu edecek birini sonunda bulduğu için şükürler olsun.
bi de onun 'mürüvvetini' gördüğüm için de şükürler olsun girlhaha

nlg 06-04-2011 01:48 PM

bü gün altı yıldır bekledigim bir şey gercekleştigi için şükrettim şükürler olsun

herşeyim çocuklarım 06-04-2011 02:23 PM

Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:)))

Berilce 06-04-2011 03:45 PM

Alıntı:

herşeyim çocuklarım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795400)
Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:)))

Çalışacak bir işim, ailem, çiçeklerim, kedim, en önemlisi sağlığım için, hafif çiseleyen nisan yağmurunda, arkadaşlarımla yürüdüğüm için şükürler olsun,
her ne kadar yüzyüze tanışmasak da bu siteye yazan insanların satırlarını gördüğüm ve okuyabildim için... Binlerce şükür...

topalsolucan 07-04-2011 02:11 PM

Alıp verdiğim nefes için,sağlığım için,uzama etkilerini hissettiğim için,şükür sahibi insanlarla tanışmak nasip olduğu için SEEMAN'ın süprizini çatlamadan bekleyebildğim için:)sonsuuuuuzzzz şükürler olsunn....::)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM.