![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgi dolu yüreğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Arkadaşımızın yoğun bakımda olan kızından iyi haberler aldığımız için, Çocuklarımızla birlikte uyanabildiğimiz için,onları öpebilmenin anlatılamaz hazzını yaşadığımız için, Hala sevebildiğimiz için, Kötü haberler karşısında,karşımızdakini ayakta durmasına yardım edecek güce sahip olduğumuz için, Bu durumda dahi umudumuzu ve olumlu düşünme gücümüzü kullanabildiğimiz için,Allah'a sonsuz şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yağmur kokan bir bahar sabahına uyandığım için şükrettim ve kendimi daha pozitif hissettiğim için binlerce şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kahvaltı yapabildigim için güneşin içimi ısıttıgı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kardeşime kavuşacağım için şükürler olsunnnn....956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz abim hayat yolunda onu mutlu edecek birini sonunda bulduğu için şükürler olsun. bi de onun 'mürüvvetini' gördüğüm için de şükürler olsun girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bü gün altı yıldır bekledigim bir şey gercekleştigi için şükrettim şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kimseye boyun eğmediğim ve onurumla yaşadığım için,ailem için, eşim için, işim için ve en önemlisi çocuklarım için kısacası bana verilen herşey için şükürler olsun...çoooookkk teşekkürler:))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
her ne kadar yüzyüze tanışmasak da bu siteye yazan insanların satırlarını gördüğüm ve okuyabildim için... Binlerce şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıp verdiğim nefes için,sağlığım için,uzama etkilerini hissettiğim için,şükür sahibi insanlarla tanışmak nasip olduğu için SEEMAN'ın süprizini çatlamadan bekleyebildğim için:)sonsuuuuuzzzz şükürler olsunn....::) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |