![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günde iki şükür vacipmiş , sabah İskender Pala'nın kitabında okudum , Birincisi nefes alabildiğimiz içinmiş , ikincisi verebildiğimiz için... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildiğim için şükürler olsun. Nefes verebildiğim için şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Öğrenmem için sınırsız kaynakları olan yepyeni bir günüm olduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbimin sabah uyanmami nasip ettigi icin, Basimi sokacak guzel bir evim oldugu icin, Hayatimi devam ettirmeme vesile olan bir maasim oldugu icin, Sevgi dolu iki kizim ve damatlarim oldugu icin Calisabildigim icin, Saglikli oldugum icin, Beni bilgiyle donatan guzel hocalarimiz ve internetimiz oldugu icin, Guzel dostlarim oldugu icin, Hayata sevgi ve sevkat dolu pozitif baktigim icin, Ve tum bunlari bana yasamama vesile olan Yuce RABBIME binlerce kez sukurler olsu |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz allahım yaşadığım şu hayat içinn bulunduşehir içinn kpssyi kazandığım içinn sonsuzz şükürler olsunn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne başlayabildiğim için, Hayata sağlıkla, huzurla başlayabildiğim için, Sevdiklerime her istediğimde ulaşabildiğim, Onların seslerini olsun duyabildiğim, duyamasam da haberlerini alabildiğim için, Şanslı olduğum, elimi değdiğim her işi başarabildiğim için, Baharın gelmesine bu kadar az kaldığı için, İstanbul Boğazını görebildiğim için şükürler olsun... Yaşadığım için, dünyayı ve tüm canlıları sevebildiğim için şükürler olsunnn... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz doya doya nefes alabildiğim için sonsuz şükürler olsun Yarabbim... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz varr oldugum için ve var olan her güzellikler için sonsuz şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım her güzel gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her türlü kötü duruma rağmen bu forum sayesinde yalnız olmadığımı insanların karşılık beklemeden bana yardım etttiklerini ve benle üzülüp benle sevindiklerini gördüğüm için şükürler olsun iyki varsınız seviyorum herkesi :)))) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |