![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Huzurum için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükredebildigim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evet çok doğru.... ŞÜKREDE BİLDİĞİM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz YouTube - Cem Adrian - Tanrının Elleri (Son Albüm) bu şarkı için şükrettimy789 bu siteye üye olanlar ruh hastası,işte böyle tuhaf şarkılar dinliyorlar desinlermusic45 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün aldığım güzel haberler ve sevgili dostlarım için şükürler olsun. Yahu hayat, ne ilginçsin... Beni sarıp sarmaladığın için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabaha yeniden doğan güne, Beni çevreleyen canım dostlarıma ve beni güçlü yetiştiren aile şükrederek başlamayı uygun buldum. İyi ki varız, İyi ki varsınız Yaşayan her canlıyı saygıyla selamlıyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dun oglusum hastanedeydi .... bugun ayaklandi ve tekrar okula dondu bunun icin sukurler olsun...saglikli ,sagliklive yine cok saglikli oldugumuz icin sukurlerrr olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için şükürler olsun..... Sevdiklerimin sağlığı ve hayatta oldukları için şükürler olsun ..... Hayata dair irdelemek farketmek ve iyileştirmek yeteneklerine sahip olduğum için şükürler olsun ... Yüreğimin daha iyisini yapabilme çoşkusunu yaşadığım için şükürler olsun .... Kendimi ve insanları sevdiğim için şükürler olsun .... Hayatımı daha çok sahip olduğum ve hergeçen gün daha da benim olan bir hayatı yaşadığım için şükürler olsun..... Hayallerim ümitlerim isteklerim olduğu için şükürler olsun... Yüce Yaradanıma, hep yanımda olan Yaradanıma şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendime yaptığım kötülüğü anladığım için şükürler olsun. Etrafıma koruma kalkanını açıyorum, korunuyorum şükürler olsun... açılan tüm perdelere şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz heyoo heyoooooo 2 gunden sonraa çok ii yerlere gidecegimm içinn şükürler olsunnn |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |