![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz masamdaki canlı güzel çiçekler ve beni gülümseten biblom için şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum:) (kristal biblomu size daha sonra anlatacağım, çok TaTLı bir hikayesi var..zamanı gelince paylaşmayı çok istiyorum:)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kitaplığımda uzun süredir okunmayı bekleyen kitap olduğunu fark eden zihnim olduğu için,okuyacak gözlerim,algılayacak beynim olduğu için ve bu düşüncelerimi paylaşabildiğim siz dostlarım olduğu için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah güne mutlu uyandığım için, sağlıklı çocuklara sahip olduğum için, işim olduğu için, sonsuz şükürler olsun Rabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah kalktığımda rüyalarımı hatırladığım için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sorunsuz her gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz tatilde kendime ve çocuklara zaman ayıracağım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Okyanus yürekli dostlarım olduğu için , okyanus yürekli dost olduğum için , dünya tatlısı sağlıklı bir oğlum olduğu için , annelik duygusunu bana yaşattığı için Rabbime binlerce şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
Yazdıklarına birebir katılıyorum:)) Okyanus yürekli dostlarım olduğu için, Yüreğim okyanuslar kadar büyük olduğu için, Dostlarımın hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için, Bu yağmuru sıcacık ofisimde doya doya seyredip tadına varabildiğim için şükürler olsun:)) Bir de dostlarım kendileri kadar tatlı evlatlar dünyaya getirdiği için şükürler olsun:))cat56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olumlamalarımı yapabildiğim için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |