Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

Bale 27-10-2010 10:36 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

masamdaki canlı güzel çiçekler ve beni gülümseten biblom için şükrediyorum şükrediyorum şükrediyorum:)
(kristal biblomu size daha sonra anlatacağım, çok TaTLı bir hikayesi var..zamanı gelince paylaşmayı çok istiyorum:))

altın saçlı kız 27-10-2010 11:01 AM

Kitaplığımda uzun süredir okunmayı bekleyen kitap olduğunu fark eden zihnim olduğu için,okuyacak gözlerim,algılayacak beynim olduğu için ve bu düşüncelerimi paylaşabildiğim siz dostlarım olduğu için şükürler olsun..

bayşegül 27-10-2010 11:25 AM

sabah güne mutlu uyandığım için,
sağlıklı çocuklara sahip olduğum için,

işim olduğu için,
sonsuz şükürler olsun Rabbim

Neptün 27-10-2010 03:00 PM

Sabah kalktığımda rüyalarımı hatırladığım için şükrediyorum.

sarıpapatyam 28-10-2010 10:20 AM

sorunsuz her gün için şükürler olsun

Sultan 28-10-2010 10:34 AM

tatilde kendime ve çocuklara zaman ayıracağım için şükürler olsun.

bigokyanus 28-10-2010 10:36 AM

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için , okyanus yürekli dost olduğum için , dünya tatlısı sağlıklı bir oğlum olduğu için , annelik duygusunu bana yaşattığı için Rabbime binlerce şükür...

Alexandra 28-10-2010 11:13 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776054)
Okyanus yürekli dostlarım olduğu için , okyanus yürekli dost olduğum için , dünya tatlısı sağlıklı bir oğlum olduğu için , annelik duygusunu bana yaşattığı için Rabbime binlerce şükür...

Yazdıklarına birebir katılıyorum:))

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için,
Yüreğim okyanuslar kadar büyük olduğu için,
Dostlarımın hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için,
Bu yağmuru sıcacık ofisimde doya doya seyredip tadına varabildiğim için şükürler olsun:))

Bir de dostlarım kendileri kadar tatlı evlatlar dünyaya getirdiği için şükürler olsun:))cat56

bigokyanus 28-10-2010 11:28 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776064)
Yazdıklarına birebir katılıyorum:))

Okyanus yürekli dostlarım olduğu için,
Yüreğim okyanuslar kadar büyük olduğu için,
Dostlarımın hepsi sağlıklı ve mutlu olduğu için,
Bu yağmuru sıcacık ofisimde doya doya seyredip tadına varabildiğim için şükürler olsun:))

Bir de dostlarım kendileri kadar tatlı evlatlar dünyaya getirdiği için şükürler olsun:))cat56

Çakılımı özlediğim , özlem duygusunu tadabildiğim , herkese , içinde de çakılıma kocaman sevgi ayırabilecek bir yüreğim olduğu için , çakılımı, bengusu'yu , baggysus'u , aşk kırıntısı'nı , yenibirhayat'ı, cansın sen'i ve ismi aklıma gelmeyen nice nice insanları tanımama vesile olan bu siteyi tanıdığım için , hepinizi çok sevebildiğim ve kalbimde güzel yerler ayırabildiğim ve o güzel yerlere yerleştiğiniz için şükürler olsun.

Neptün 28-10-2010 11:32 AM

Olumlamalarımı yapabildiğim için şükürler olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM.