![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaptığım iki nokta ve imgelemeler gerçekleştiği için sonsuz şükürler olsunsevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutluluğum ve huzurum için şükürler olsun.guitar |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İçinde bulunduğum değişim sürecine ve bu konuda önüme çıkan tüm imkanlara şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güneşli ve bol enerjili sabaha şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz AŞK'ın varlığı için şükrediyorum şükrediyorum! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz AŞK'ın varlığı için şükrediyorum şükrediyorum! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Başarılı bir dönüşüm süreci geçirdiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala bazı şeyleri yapabilecek güçte olduğum için şükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz umudumu kaybetmediğim için şükürler olsun......... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Evime, kendi huzurlu ortamıma döndüğüm için şükürler olsun. Aylardır çalıştığım her şeyin meyvesini toplamaya başladım yavaş yavaş. İçime bu durmak bilmez ilerleme heyecanını aşılayan kişilerle tanıştığım için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:48 AM. |