![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güleryüzlü,neşeli, sıcakkanlı insanlarla karşılasıp merhabalastıgım için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz canım sevgilim her konuda her olayda yanımda olduğu için, beni desteklediği için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarım mutluluğum için çabaladığı için ve her şey yoluna girdiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sorumluklarım ve geçmişim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu sabah uyanabildiğim, kahvaltılık alışverişine giderken, ıslanabildiğim, toprağın kokusunu, içime çekebildiğim için, Sabaha, Seni Seviyorum mesejınla başlayabildiğim için, şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni bir haftaya başladığım için, bluğ çağında olan kızımla anlaşabildiğim için. sevip sevildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok şükür uyandım sağlıklıyım yeni ve güzel maceralar beni bekliyor ;)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz akıl sağlığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz pozitif,aktif,hayat dolu insanları hayatıma çekebildiğim için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |