![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydınnnnnnnnn hayat :)) Çok şükür yine beraberiz, enerjiğiz; bakalım bugün hangi güzel,mutlu sürprizleri çekicez ;)) Çok şükür,çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel insanlarla beraber olduğum için istediğim herşeyi yapabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn; Herkese güzelll bir gün diliyorum ;))) Çok şükür her geçen an farkındalığım artıyor; Çok şükür sağlıklıyım; Çok şükür severek yaptığım bir işim var; Çok şükür beni seven dostlarım var :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz işime sahip oldugum için ve işimi severek yapabildiğim için şükürler olsun. ailemin ve değer verdiklerimin günbegün desteklerini alabildiğim içn şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun çok istedigim birşey gerçekleşti şükürler olsun. daha yol uzun ama bana ve aileme şans getirmesini diliyorum ve seçiyorum. sevdiklerimin saglıklı olmasını ve sevgiyle verdigim herşeyin katlanarak dönmesine şükürler olsunnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz küçük kızım rahatsızdı iyileştiği için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydın; İçimdeki olumsuz sesin tüm ısrarlarına rağmen GÜLÜMSEyebildiğim için; Tüm negatif düşünce saldırılarını EKARTE edebildiğim için Çok şükür,çok şükür. Not: Bi teker teker gelin yaaaa |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün nefes aldığım için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |