![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrediyorum, sağlıgım yerinde oldugu için, şükrediyorum, su an yazma gücüm oldugu için, şükrediyorum, iyiliği farkedebilmek için kötü durumlarla karşılasabildiğim için, şükrediyorum, nefes aldıgım,yaşayıp görebildiğim her an için, şükrediyorum, geçmişten sevgiler,özlemler, hasretler kaldığı için,onları yad edebildiğim için şükrediyorum, hiç birsey için gec olmadıgını,her anın dönüm noktası olabileceğini farkedebildiğim için, şükrediyorum,duygularımı yalın ve net bir şekilde ifade edebildiğim için, şükrediyorum,yüzümde yer alan tebessüm,yüreğimden gelen taze sevinçler için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok sevdiğim bir insanı kıskanmamayı öğrendim şükürler olsun onu çok seviyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gelişmem için bana verilen, bu hayat için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şuandan itibaren sorumluluklarımı yerine getirmeye başlıyorum ve beni bundan hiç bir güç alıkoyamaz....bunun farkına vardığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gördüğüm, anladığım, izlediğim, yorumladığım ve kendime katabildiğim bütün bilgilere şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah alarmım çaldığında gözlerimi gülerek açtığım için şükrettim :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çocuklarım hastaydı artık iyileşiyorlar şükürler olsun:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredebildiğim ve şükredebildiğimiz için şükürler olsunn.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Var olan herşey için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatım ve hayatımdakiler için şükürler olsun.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |