![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey ama herşey için şükürler olsun...O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hergün yepyeni ve dolu dolu olduğu için şükürler olsun...... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğrendiğim her yeni bilgi sonrasında şükrediyorum ve her ne kadar tam anlayamamış olsam da burdan edindiğim-edineceğim bilgiler için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şimdi şuanda burda pc min karsısında olduğum için.... tamamen olduğum gibi olmayı başarabildiğim için teşekkür ederim ALLAHIM....^-^ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Seçeneklere sahip olduğum için/ sevdiğim için sevilmediğim zamanlarda da/ Merhametli olduğum için/Bana merhamet duymayanlarında inadına Şükürler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istediğim olmasdaa isyan etmedimmm rabbim şükürler olsunn sanaa |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sabah işe geldim temizlikçi hanfendi haşlanmayı haketmişti ama onu haşlamadığım için şükürler olsun Allah herkese akıl fikir versin içinde de bize |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımda da af ettigim görüşmeyi tercih etmedigim kişinin annesiyle barıştıgı ve annemi mutlu gördüğum için şükrettim şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün sağlıklı olduğum için, hergün (ne olduğu fark) etmez karnımızı (ailemle olsun veya arkadaşlarımla olsun) doyurabilecek kadar yemek bulabildiğimiz için ve yine uzun bir gün sonunda eve sağ sağlim ve neşeli dönmeyi başarabildiğim için şükrettim :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bütün herşey için şükürler olsun...... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:13 AM. |