![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Nefes alabildigimi farkettigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Icime kocamanca sevgiyi yerlestirdigin icin sana sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dostlarimin varligi icin sükrediyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aklıma gelen gelmeyen her şey için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun herşeye şükrettim ağzımın olduğuna kulaklarımın ,gözlerimin,burnumun,kollarımın ,bacaklarımın ve bir çok organımın sapasağlam olduğuna bugun karnımın tok olmasına şükrettim annemin olmasına babamın olmasına çok mutlu olmamıza şükrettim ve devamda ediyorum ( : |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sükretmesini bildigim icin sükürler olsun.. binlece kez sükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığım için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşamı güzel güzel yavaş yavaş yaşadığım ve hep genç ve çocuk kalabildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ''Ne eksik ne fazla; Sadece yeteri kadar'' sözünü prensiplerimden biri edinebildiğim ve her zaman uygulayabildiğim için.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allah´im bugünde annemi bana bagisladigin icin sana sükürler olsun.. Sükürler olsun verdigin nimetlere.. Sükürler olsun verdigin sagliga... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |