![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun..y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir sabah için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarımın günden güne artması, ilahi gücün yüreğime kattıgı eşsiz mutluluk için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün sabah yine güneşi görebildiğim için şükrediyorum ....:zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
iyi niyetli arkadaşlarım olduğu için şükürler olsun yarabbim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz C-4 gibiyimm sevincli oh bee xD Şükürler ola Rab'ime ki, yaşıyoruz, nefes alıyoruz, Şairler var, yazarlar var, ütopik kitaplar var, realist kitaplar var, pulp fiction var, quentin tarantino var. . ooohhoooooooo??? Kim yokkiii blissyşükürler olsun ki hava gıpp grii khkh56khkh56 böyle olmasa güzelim gökmavisinin kıymetini kim bilirdi kii y789 Allah'a şükürler olsun, çay diye birşey varr ::) böcekler var, çiçekler var y789 Barış savaşçıları varrr, var babamm varr ::) kardeşim varr (olmasa da olurdu ama var iştekhkh56) Herşey iyiki varr ::) hepinizi seviyorumm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bizde seni seviyoruz enes.iyi ki varsın.sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu gunde saglikla uyandigimiz ve sicacik bir evimiz yiyecek ekmegimiz oldugu icin sukurler olsun. Allahim herkese herkesle beraber bana ve benim yuvama da huzur mutluluk saglik ve bol bol bereket versin insallah. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anda yaşamayı sonunda öğrenebildiğim için,en önemli şeyin kendinle mutlu olabilmeyi öğrenmek olduğunu kavradığım ve bunu hayatıma uygulayabildiğim için,ayağıma bağ olan insanlardan kurtulabildiğim için,affedebildiğim için,hergün yeni şeyler öğrenip yaşamıma katabildiğim için,değişip dönüştüğümü görebildiğim için,harika dostlarım için,huzuru her an duyumsayabildiğim için çok teşekkür ediyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |