![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ohhh şükürler olsun.. hedefime 1 adım daha yaklaştım.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun tatilim uzadııııı vee şükürler olsunn herşey çok yolundaa :)) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun ki yapmak istediğim birşey yarım kalacağı için o işe hiç başlayamıyorum. Harika birşey. Şükürler olsun Rabb'im...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz O0bugün buraya üye olduğum için şükrettim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hem kar yağıyor hemde güneş parlıyor.yeni günü gördüğüm için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnn nnnnnnnnnn; Tüm farkındalıklarım için şükürler olsun. Bugün bişeyi daha farkettiğim için(sabah sabahsmil56) çok şükür.f678hf678h |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayat bakmasını bilirsem çok hoş şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu aralar alışveriş krizim tuttu istediğim herşeyi alabildiğim için sonsuz şükürler olsun yarabbim bana verdiğin tüm nimetler için sonsuz şükürler olsun şükrettikce şükredeceğim şeylerin arrtığını görebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun hala sağlıkla nefes aldığım için |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |