![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum ve günüm çok güzel ve eğlenceli geçtiği için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni güne uyandığım için, nefes alabildiğim için, en önemliside akıl sağlığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi bugün, dünden daha iyi hissedebildiğim için, içimdeki heyecanın, küçük bir çocuk kadar sevimli oluşu için, geçen her dakikamın benim için büyük önem arz ettiğini, mutluluk ve sevinçle sevdiğim insanlara merhaba diyebildiğim için, Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Anneciğimi sağlıklı, mutlu gördüğüm, bugünde sağ salim ve mızmızlanmadan uyandığım için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşıyorum nefes alabiliyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Günaydddııııııııııııınnnnnnnnnn; çok şükür iletişim kurabildiğim bu sitenin varlığına.İyi ki rastlamışımm. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
hıım bu sabah şarkılarla fırladım yatağımdan,mp3'e candan erçetin in 2009 albümünü eklemiştim, dilime dolandı sarkıları,kıpır kıpır music45 şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz teşekkür ederim umutla uyandığm bi gün daha.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözLerimi açtığımda nefes alıyordum sağlığım yerinde. şükür olsun bu nimeti verene. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |