![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Daha yeni tanıdığım hasta bir kediyi bugün iyi gördüğüm için şükürler olsun. 956kVe zorla süt içirmeme rağmen beni tırmalamadığı için tekrar ve tekrar şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımı gönlüme göre yaşamayı seçtiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kararlarımı kesinleştirebildiğim için, sustukça sıra bana geleceğini bildiğim için, akklımın alabildiği, alamadığı herşey içinn; şükürler olsun, Rabb'ime sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel geçirdiğim her gün için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz ummadıgım anda gelen hoş sürprizler,gün yüzüne çıkan farkındalıklarım için şükürler olsun. her sabah işime giderken, selamlaşıp merhaba diyebildiğim,sohbet edip hatırlarını sorabildiğim, o güzelim insanlar için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımdaki herşey yavaş yavaş düzene giriyor ve bende zamanla alışıyorum yeniliklere, her işimin kolay oldugu için şükürler olsunnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz y789Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu hafta başından beri müthiş bir enerjiye sahip olduğum için, Kendime koyduğum hedeflerime doğru her gün bir adım daha atmış olduğumu gördüğüm için, Artık sabahları asık suratlı olarak değil de, gülümseyerek uyanabildiğim için, Ve böylece günlerim genel olarak mutlu bir şekilde geçtiği için, Her geçen gün kendimi daha çok sevebildiğim için, Ve bu sevginin bir yansıması olarak, etrafımdaki herkesi sevgiyle kucaklayabildiğim için, İçimdeki bitmek tükenmek bilmeyen sevgi kaynağım için BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN y789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |