![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün hava güneşli olduğu için ve o güzel ışıkları içime dolduğu için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevmenin ve sevilmenin hazzını yaşatan bir kalbe sahip oldugum için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün erken kalktım ve kendimi çok mutlu hissediyorum şükürler olsun ve bugünümün çok güzel geçmesini diliyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiklerim yeni hayatına alıştı çok şükür onlarla guru duyuyorum. güzel haberlerini ve alkışlamayı seçiyorum. herkesi seviyorum ama kendimide tabiii sevgiyle.....çok şükürrrrr |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne güzel duygularla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz istediğim güzellikte yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimi çok iyi hissettiğim için, yapılacak bir çok işim oldugu için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz babam yanımda olduğu için binlerce kere şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok güzel bir gün olduğu için isteklerim yavaş yavaş gerçekleşmeye başladığı için aşık olduğum için kendimi ailemi çok sevdiğim için hep iyi olanı pozitif olanı tercih ettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu siteyle tanıştığımdan beri mutluluğum hayata bakışım, yaşama sevincim gittikçe arttı. artık sadece ve sadece bilincimde ve bilinçaltımda güzel, mutlu düşüncelere yer veriyorum. şükürler olsun. darısı herkesin başına smil56 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |