![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu cumada ben tatile giriyorum şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Doğan güzel güneş, gönlüme yeni umutlarda doğurdu, şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bizlere verdiği bütün güzellikler için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her şey için çok şükür... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hayatımdaki yeni fırsatlar için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzelliklerin, sürprizler halinde gelmesini hissedebildiğim için Şükürler Olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel süprizlerle yaşadığım hayat için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz guitarşükürler olsun aldığım her bir nefesime girlhahaşükürler olsun bana sunulan bolluk ve berekete sahip olduğum tüm kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum956k956k956k.şükürler olsun sağlıklıyım ve ben bunlara sahibimO0O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz k8908şükürler olsun aldığım her bir nefese, sağlıklıyım,huzurluyum şükürler olsun bolluk ve bereket içindeyim sonsuz kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.guitarşükürler olsun hayattayım yaşıyorum.happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsun.. Hayatın devamı için bana cesaret veren herşeye şükürler olsun.. Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun.. Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun.. Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |