![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım iyileşti kardeşi rahatsızlandı sabaha kadar kadar ateşinin düşmesini bekledim.iyileşmeye başladı şükürler olsun.y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz cocuğuma bakabilmek için izin alabildiğim için,sevincli doktora götürebildiğim için,actionsmile yapabileceğimiz bir şey varmı diye arayan arkadaşlarım olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "Allahım sana şükürler olsun yarabbim" bu cümleyi gün içerisinde bir çok kez söylüyorum ama bilinçli olarak değil. derin bir nefes alıp bu cümleyi bitirdikten sonra farkına varıyorum dediğimin.neden bilmiyorum? |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz telefonda da olsa annemin sesini duyduğum için şükrettim.babamında iyi olduğunu duyduğum için şükrettim.kızım iyileştiği için şükrettim.çok şükür ALLAH 'ım.sana ne kadar şükretsek azdır.O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gecmis olsun esra rabbim tekrarini yasatmasin bengusucum acil sifalar diliyorum:) t678 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükrettikçe şükredeceğim seyler artığı için, doktorların çocuklar iyi dediği için, harika teklifler aldığım için, sevdiğim işe adım adım yaklaştığım için şükürler olsun sevgiyle mutlu kalıny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz [/SIZE] dün gece ateşlenmiştim ve hakikaten şiddetli bi hastalık yaşayacaktım ki kendime reiki yaptım ,bitki çayı içtim ve sabah kalktığımda iyi olacam diyerek bilinçaltını programlayıp yattım ve sonra daaa sabah uyandığım için ,sağlığıma tekrar kavuştuğum için duşumu alabilcek kadar kuvvetli olduğum için ve işyerimde tam saatinde bulunabildiğim için teşekkür ettim şükrettim , tekrar tekrar teşekkür ediyorum .... O0 O0 O0 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bedensel ve zihinsel sağlıklı olduğum için Rabbim sana şükürler olsun.İbadetlerimi yerine geitirebildiğim için,imandan inançtan ayırmadğın için ne kadar şükretsemde azdır.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bengısu,brcuysal çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsun ailem yanımda ve onları mutluluğunu görebildiğim için şükürler olsun sağlığım sıhhatim yerinde, şükürler olsun sağlıklı düşünebilen,gülmeyi basarabilen bir ben oldugu için, şükürler olsun sevgi yüklü,merhametli güzel insanlar tanıdığım için şükürler olsun ki YÜCE RABBİME hergün şükretme mutlulugunu yakaladığım için öylesine güzel nimetlere sahibiz ki ne kadar şükretsek azdır. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |