![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Allahım kendimi çok iyi hissediyorum dedim. ailem,işim sevdiğim insanlar bugün de varlar çoook şükür. Yaşamak Ne Güzel..derty |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rüzgâra, yağmura, güneşe, bana yaşadığımı hatırlatan her şeye,sevincli Özel olduğumu hissettiren dostlarımın varlığı için ,girlhaha Başkalarına verecek şeylerim olduğu için, Yeni bir güne ailemle başladığım için, İç huzurumu arttıran insanlarla tanıştığım için şükürler olsun. y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz harika siparişler aldığım için , harika dostlara sahip olduğum için ödemelerimi yapabildiğim için şükürler olsunnnnnn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Aileme,işime ve saygıdeğer dostlara sahip olduğum için Sağlığım ve sıhhatim yerinde ve zindeyim, güzel günüme güzelliğiyle güzellik katan eski dostuma ve huzur veren sohbetine bugün de mutluyum,huzurluyum,kıpır kıpırım yerimde duramadım.. OHHH BEEE ŞÜKÜRLER OLSUN, ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana verilmiş olan sayılamayacak kadar çok nimet için, en başta da mutlu ve huzurlu olduğum için şükürler olsun Allah'a. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz günümü ne yaparak geçireceğime karar verme lüksüm olduğu için şükrediyorum :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz annem yaşadığı için şükürler olsun. bolluk ve bereket içinde yaşadığımız için şükürler olsun. süper fırsatları yakaladığım için şükürler olsun sağlığımı geri kazandığım için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok iyi bir dosta sahip olduğum için. Dostluk kelimesinin anlamını çok daha iyi kavradığım için. Muhteşem geçen haftasonum için :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürler olsun Yüce Rabbimi bu gün de hissedebilme gücüne sahip olduğum için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz en çok kimi seviyosun dediğim zaman kısık sesle anneyi diyen bir kızım olduğu için şükürler olsun.bana anne olmayı nasip ettiği için Allah ıma binlerce kez şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM. |