![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarınım için şükürler olsunn |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum. beni seven dostlar için şükrediyorum. bir ailem olduğu için şükrediyorum. her sabah gidecek bir işim olduğu için şükrediyorum. şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükrediyorum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatımdaki şükredilecek her şey için defalarca şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz internetten siparş die bişeyin varlığına oh şükürler olsun =)=)=) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu site ve telkinler vesilesiyle kendimi geliştirdiğim ve hayatım giderek değiştiği için şükürler olsungirlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sabah gözlerimi açtıgımda hissettiğim derin mutlululuk için, Sağlıgım ve sıhhatim yerinde oldugu için, Bizlere sunmus oldugun lütufların için, Sana Şükürler Olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir eşe sahip olduğum için... Sağlıklı ve genelde mutlu olduğum için... ve en önemlisi...Allah'ım hep bizimle olduğun için...şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyiki yaşıyorum ve çevremdeki her şeyi fark edebiliyorum.. iyi ki her şeyin altında bir iyilik yatar diyebiliyorum iyi ki kendime hükmedebiliyorum... şükürler olsun...actionsmile |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugn yaşadığım farkındalık için sonsuz sükrler olsun..bugn ne kadar dolu dolu ve raht bir gündü Allahım :D hamdolsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |