![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz eski dostlarla harika bir hafta sonu geçirdiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükredecek bir çok şeye sahip olduğum için minnettarım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uzun yılllardan sonra dedemi ve anneannemi gördüğüm için Sana binlerce kez şükrediyorum Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kriz anında olduğum halde duygularımın farkında olup kontrol edbildiğim içn çokk şükürr!!dunk56 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugünkü işlerimin hepsini bitirdim şükürler olsun........ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çözdüm artık şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugun bekledigim mujdeyi aldigim icin sana sukurler olsun yarabi.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz hala ve hep sorunluyum galiba.. bunada sukur... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için, yanımda olan güzel dostlar için ailemin bana verdiği destek için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Mutlu, umut dolu, hedefi net olan insanlar karşıma çıkardıgın ve maddi manevi her türlü ihtiyacımı karşılayan bir işim oldugu için Sana binlerce kez Şükrediyorum Yüce RABB'İM. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |