![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz farkındalıklarım arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğim ve sevildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yorgun bir günün ardından yeni güne dinç ve dinamik uyanabildiğim için Binlerce Kez Şükürler Olsun Allah'ım sana. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz heheheh mutluyum hemde çok şükürler olsun.. va harika bir kandil geçirdim.. tüm gece dua eettim şükürler olsun allahım.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım ve nefes alıp verdiğim için şükürler olsun...Varolduğum için şükürler olsun. rahat ve bolluk içinde yaşadığım için şükürler olsun. hayatımdan memnun olduğum için şükürler olsun. hiçbirşeyden şikayet etmediğim için şükürler olsun. kendimi çok iyi hissettiğim için şükürler olsun. kendimi sevdiğim için şükürler olsun. kendime aşık olduğum için şükürler olsun. kendime hayran olduğum için şükürler olsun. hiçbirşey canımı sıkmayı başaramadığı için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne umutla başlayabildiğim için, her şey yolunda olduğu için, çocuklar sağlıklı olduğu için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey ve herkes ne güzel olduğu için şükrediyorum.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlıgımla, neşe dolu bir güne başlayıp, vermiş oldugun nimetlerin için Sana Binlerce kez şükürler olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Miss gibi bir hava olduğu için beni heyecanlandırdığı için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz elim kolum ayağım bütün uzuvlarımın varlllğıı için Rabbime binlerce şükürler olsun... hepsi tam hepsi sağlıklı elhamüdülillah=) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:06 AM. |