![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uaun zaman sonra gerçekten varlığıma şükrettim blissy |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her günüm bir önceki günden güzel geçtiği için, kendimi olduğum gibi kabul ettiğim için, şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsunnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz geçmişte yaşadıklarım için pişmanlık ve suçluluk duymadığımı hissettim bu gün. şükürler olsun sağlığıma,aileme ve tüm sevdiklerime. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz geçmiş geride kaldı anda yaşamayı başarabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün gece için çok teşekkür ederim allahım çok üzgün olabilirdim şimdi çok minnettarım oysa. Her şey sendendir beni uyandırdığın için şükürler olsun bir de bir kaç günden beri yaşadığım güzel günler için ve devamı için hayatıma renk katmamı sağladığın için bana yön gösterdiğin ve bunları gören gözlerim için şükürler olsun sana seni çok seviyorum... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bende emin adımlarla güzel günlere doğru gittiğim için,hayatı yeni,güzel ve doğru açılardan görmeyi öğrenmeye başladığım için gün geçtikçe hedeflerime biraz daha yaklaştığım için,pozitif bir insan olmayı seçtiğim için kendimi sevdiğim için mutlu olmayı seçtiğim için şükrediyorummmmmm.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün içim kıpır kıpır yeni güne başladığım için,sevincli bütün pozitif olumlu yönlerim tavan yaptığı için,smileydance kendimi sevdiğim için,actionsmilearkamdan güle güle diyen kızım içinblissy şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnny789sevgiyle mutlu kalın |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne minik ellerin dokunuşuyla(kardeşim) uyanabildiğim için, olumlama yaparak işime yol alabildiğim için, sahip olduğum tüm nümetler için bir kez bin kez şükredebilme gücüne sahip olduğum için. ÇOK ŞÜKÜR. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz içim kıpır kıpır yarınki bayramı beklediğim için,sevincli herkesle beraber bir bayram geçireceğimiz için956k binlercekez şükürler olsuuuuunnnnnny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel olduğum için şükürler olsun , sağlıklı olduğum için şükürler olsun , harika ve güçlü bir bedenim olduğu için şükürler olsun , süper bir işim olduğu için şükürler olsun , dostlarım olduğu için şükürler olsun , tüm organlarım çalıştığı için şükürler olsun , kitaplarım olduğu için ve çok kitap alacak param olduğu için şükürler olsun |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:10 AM. |