![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sessiz sakin bir gün olduğu için şükürler olsun........... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güne enerji dolu başlayabildiğim için sevgi dolu olduğum için hareketli bir yapım olduğu için şükrettikçe şükredeceğim şeyler arttığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne erken vakitte zinde başlayabildiğim için, İşyerine zamanında varabildiğim ve bugün de işe koyulabildiğim için İdeallerime doğru ilerlerken vermiş oldugun güç ve kudret için, Şükürler olsun Şükürler Olsun Allah'ım |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her ne kadar, yoğun, stresli ve bir o kadar hareketli bir ortam olsa da; işyerim için ve burada çalıştığım için şükürler olsun diyroum. krzm67 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güne güzel başlayabildiğim için, sağlıklı ve neşeli olduğum için, kendimle dalga geçebildiğim için, sorunları büyütmediğim için ve dünyada olup bitenleri görecek gözlerim, duyacak kulaklarım olduğu için, bir de söyleyecek sözüm olduğu için şükürler olsun. Bugün de nefes alıyorum, sağlıklıyım, seviyorum, seviliyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz erken uyanip yapmam gerekenlerii ertelemeden yapabildigim icin sukurler olsun! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendi kendimi tedavi edebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sağlığımın iyi olmasına ve arkadaşımın tahlil neticelerinin iyi çıkmasından dolayı binleerce şükürler olsun. Tanrım seni çok seviyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Oğlumun elini çok daha fazla yakmadığı için , hafif bir yanık olduğu için şükrediyorum. Yavru kuşumun acı çekmesine dayanamıyorum... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:13 PM. |