Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

mendeseva19 16-04-2010 08:42 AM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

her ne kadar olumsuz-kötü şeyler yaşasak da hayatta olduğum için şükürler olsun
sağlıklı olduğum için şükürler olsun
annem-babam-kardeşlerim hayatta olduğu için şükürler olsun
şükretmesini bildiğim için şükürler olsun...

doris 16-04-2010 02:16 PM

iyiler için kötüler için birlikte bi şaheser oldukları için şükürler olsun..

Sultan 19-04-2010 08:09 AM

iyi anlayışlı bir eşim ,harika coçuklarım ,beni seven bir ailem ve olaylara artık farklı bir pencereden bakan biri olduğum için binlerce kez şükrediyorum sevgiyle mutlu kalıny789

genco 19-04-2010 09:42 AM

kendimi çok mutlu ,huzurlu ve sağlıklı hissediyorum,
Şükürler Olsun

Günayss 20-04-2010 09:26 AM

Dilediğim herşeyin yavaş yavaş sağlam bir şekilde yerlerine oturarak olduğunu gördüğüm ve hissettiğim için..Sevgi duyduğum ve sevgi duyulduğum her an için..Mutlu özgüven dolu sağlıklı bolluk bereket içinde huzurlu 0ldduğum ve bu güzellikleri kendime daha çok çektiğimm içinn Ailem için Ben için eşim için işim için ve en önemlisi Sağlığımızz için şükürler olsunnnn diorum :))

bayşegül 20-04-2010 09:43 AM

Alıntı:

Günayss Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 678441)
Dilediğim herşeyin yavaş yavaş sağlam bir şekilde yerlerine oturarak olduğunu gördüğüm ve hissettiğim için..Sevgi duyduğum ve sevgi duyulduğum her an için..Mutlu özgüven dolu sağlıklı bolluk bereket içinde huzurlu 0ldduğum ve bu güzellikleri kendime daha çok çektiğimm içinn Ailem için Ben için eşim için işim için ve en önemlisi Sağlığımızz için şükürler olsunnnn diorum :))

çok güzel hepsi için şükürler olsun Rabbim şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun......

genco 20-04-2010 09:52 AM

sahip oldugum nimetlerin farkındalıgı ile, bana kattıkları haz ve mutlulugu yaşayabildiğim için Şükürler Olsun.

Elektra 20-04-2010 09:57 AM

Yine harika birgün. Dün gece şimşek çakmasına rağmen bugün yağmur yok. Herşey yolunda. Şükürler olsun...

Sultan 20-04-2010 11:18 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 678670)
Yine harika birgün. Dün gece şimşek çakmasına rağmen bugün yağmur yok. Herşey yolunda. Şükürler olsun...

y789şükürler olsun

hayallerimgerçekleşiyor 20-04-2010 02:05 PM

Bu dünyaya geldiğim için şükrediyorum. Annem iyileştiği için şükrediyorum. Tatlı mı tatlı, minnoş mu minnoş 3 yeğenimin varlığı için şükrediyorum. Aşık olduğum insan bana aşık olduğu için şükrediyorum. Aşkımın hayallerine ulaştıracak o işe sahip olmasına şükrediyorum. Bu yıl evleniyor olduğum için şükrediyorum. Tüm dileklerimin kabul olmasına şükrediyorum. Herkesi ve herşeyi çok seviyorum. İyiki varsınız.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:27 AM.