![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sahip olduğum herşey için ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün tekrar dünyaya yeniden doğduğum için,nefes alabildiğim için ve tüm herşey için sana şükürler olsun Rabbim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dışarda bereketli yağmur olduğu için şükürler olsun, içimi sevinç ve huzur kaplıyor..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz fark ettiğim ve etmediğim tüm yeteneklerim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için, hayatımın her anı güzelliklerrle dolu geçtiği için, sevip sevilebildiğim için, sıcağı soğuğu ayırt edebildiğim için, şükredebildiğim için, karaköy güllüoğlunu keşfedebilriğim için, arkadaşlarım haarika insanlar oldukları için.. Şükürler olsun Rabb'imm sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok acayip grip olduğum için... yeni ve umarım güzel olacak bir haftaya başladığım için... ay sabah sabah sayamıcam bir sürü güzellik görebildiğim için Allaha şükürler olsun....... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gündüzü ve geceyi 24 saat içinde yaşayabildiğim için şükürler olsun ...ya kutuplarda yaşasaydım .... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Her sabah uyanabildiğim, sağlıklı olduğum, ben olduğum ve karşılaştığım, tanıştığım her güzel insan için sana şükürler olsun., Yolllarım her daim aydınlık olduğu, içime yaşama sevinci dolduğu, Evrenin beni her şeyden koruduğu için şükürler olsun!!! |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz beni seven gerçek dostlara sahip olduğum için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |