![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey yolunda olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz araba kullababildiğim için şükürler olsun.:) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Güzelliklerle dolu bir evrene şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz gözümü güzel bir güne açtım allaha şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun ayaklarim olup yuruyebildigim icin sukrettim , otobuste bunun yoksunlugunu ceken bir abi gordum bugun:(((((( |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğrenmem gereken daha cok şey olduğu için şükürler olsun............ |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz burada olduğum için ve iyi olmayı seçtiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz nefes alabildiğim için şükürler olsun, çektiğim sıkıntılar için şükürler olsun,(onlar çok şey öğretir),evrendeki her şeyi sevdiğim için şükürler olsun......ve şükredecek bilinçte olduğum için şükürler olsun... happy6 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bu yıl harika bir tatil yaptım. Sevgi dolu yeni dostlar kazandım, her geçen gün sevgi ve merhamet duyma katsayımı artıran evrene şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşeyde huzur olduğu için şükürler olsun...... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:47 PM. |