![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Uykudan kalktıktan sonra ayaklarımın ikisininde yere bastıgını ve nefesi mutlulukla çektiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Internete ulaşabildiğim için, kullanmayı bildiğim için, yurtiçi ve yurtdışındaki bütün sevdiklerimle görüşebilmemi kolaylaştırdığı için, aradığım bütüm bilgilere ulaşabildiğim için, annem ve babam bana okumayı aşıladığı ve sevdirdiği için, işimde çok başarılı olduğum için ŞÜKÜRLER OLSUN.... http://i273.photobucket.com/albums/j...taplar_gif.gif |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşimin bugün doğumgünü , ne hediye alacağımı düşünürken karşıma çıktığı için , her işimin yolunda gittiği için , çok şükür. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
alk78 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz dolu dolu yasadığım için sükürler olsun:)) |
|
Yanılmıyorsun canım. Aynen öyle... Takipçiliğini tebrik ediyorum. Eh seninki de benimle birlikte kutlanacak nasılsa. Ekim ayında forumu kutlamalara açarız. |
:) Benim doğumgünüm 30 eylül ama senin yüksek hatrına Ekim de kabulüm . Gönlünce kocaman sevinçlerle geçsin günün... Sevgimle kucaklıyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Olmaz canımcım, Eylül ayının sonunda buluşuruz. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şu anda bencil bir insan olmadığım için şükrediyorum. Çok şükür etrafımdakileri yok sayan, maddiyatçı, düz mantık bir insan değilim. Bir arkadaşımın deyimiyle, iyi ki bütün kafa değilim. Çok şükür, çok şükür.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |