![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz her şey güzel olmaya başladığı için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz boğazım acımasına ve keyfimin olmamasına rağmen, buradaki şükür mesjlarını okudukça kendime geldiğim için şükürler olsun. sizlerede teşekkürler arkadaşlar. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün çok güzel birgün olacagı için şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Harika bir güne, harika bir şekilde uyandım. İstediklerimi yapacak enerjimde var, Şükürler Olsun...956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedefimi gerçekleştirmek üzere adım attığım için, Yeni dostlar edinip hayatıma renk kattığı için, Sağlığım yerinde olduğu için, Çok şükür…………….y789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıkla yeni bir güne daha uyanabildiğim; sevdiğim dostlarımla yine birarada olabildiğim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz seven dostlarım olduğu için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İyiliksever arkadaşlarım artmaya başladığı için şükürler olsun girlhaha |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Beni sevgiyle büyüten bir aileye sahip olduğum için şükürler olsun.. Değerimi bilen ve takdir eden insanlar arasında olduğum için şükürler olsun.. Birlikte keyifle zaman geçirdiğim bir aileye ve dostlara sahip olduğum için şükürler olsun.. Sevdiğim,beni mutlu ve tatmin eden bir işim olduğu için şükürler olsun.. Hayatın tadına varabildiğim,yaşamın keyfini de sürebildiğim için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel bir güne sağlıklı ve enerjik başlayabildiğim için, su an basında bulundugum bir işim oldugu için, sınırsız kullanma hakkına sahip oldugum sevgi duygularım için, Sana binlerce kez Şükürler olsun Yüce Rabb'im |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |