Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=224)
-   -   bu gün ne için şükrettiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=462239)

innuma 13-04-2010 06:11 PM

Cevap: bu gün ne için şükrettiniz

Bugün bir şansım daha olduğunu öğrendiğim için ve beni her daim destekleyen ailem için şükrettim..

maviinci 13-04-2010 06:12 PM

Her zaman bir şans vardır :)

vitamin61 13-04-2010 06:20 PM

Dostlarımın varlığı için ve bu siteyi keşfettiğim için Mevlama şükürler olsun...

doris 13-04-2010 07:01 PM

sağlığım yerinde..
mutlu bir ailem var..
şükürler olsun tanrım..

cansin sen 14-04-2010 09:24 AM

Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...

Elektra 14-04-2010 10:07 AM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 638434)
Akşam babam için güzel bir haber aldım.Beyin MR sonuçları iyi çıktı çok şükür.20 Nisanda ki kalp sonucuda iyi çıkar inşALLAH.Rabbim sana kulluk edemesekte,sen kullarını hep güzelliklerle ödüllendirirsin.Sana ne kadar şükretsem azdır ALLAH'ım...

Çok sevindim iyi kalpli ablam.956k İnşallah herşey dilediğin gibi olsun. Seni seviyoruz...actionsmile

bayşegül 14-04-2010 10:08 AM

Alıntı:

cansin sen Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 638434)

canimsın sen tatlım Rabbim babacıgına acil şifalar versin... rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır.. şükretmek gerekiyor..
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun...

cansin sen 14-04-2010 11:24 AM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 638436)
Çok sevindim iyi kalpli ablam.956k İnşallah herşey dilediğin gibi olsun. Seni seviyoruz...actionsmile

sağol canım benim.bende sizleri seviyorum.iyi ki varsınız.y789

cansin sen 14-04-2010 11:27 AM

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 638437)
canimsın sen tatlım Rabbim babacıgına acil şifalar versin... rabbimin verdiği herşeyde bir hayır vardır.. şükretmek gerekiyor..
bize verdiği bütün nimetler için şükürler olsun...

çok sağol ablacım.Rabbim dualarınızı kabul eylesin.herşey biz insanlar için.yaşadığımız güne şükürler olsun.iyi ki varsınız y789

Sultan 16-04-2010 08:15 AM

Özgür bir şekilde kendimi ifade edebildiğim için şükürler olsun..

Ağlayabildiğim ve gülebildiğim için şükürler olsun..

Şükredebilmeme vesile olan herşey için şükürler olsun...y789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM.