![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı loduğum için, farkındalıklarım arttığı için, yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Rabbim'in bizlere bahşettiği tüm güzellikleri bedenimde barındırabildiğim için ŞÜKÜRLER OLSUN. Sağlıklıyım, mutluyum,huzurluyum, varolan herşeyi,herkesi çok ama çok seviyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükürler olsunki istediğim herşeyi gerçekleştirme gücüne sahibim |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığım için sükrettim. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz güzel şeyleri görüp öğrenmeye hala fırsatım olduğum için,nefes alabildiğim için Allahın bana hala şans verdiğini bildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün bütün arkadaşlarıma yeni yıl mesajı çekip onları mutlu edebildiğim için,harika bir yeni yıl gecesi geçirdiğim için, farkındalığımın 2 kat daha fazla arttığını anlayabildiğim için şükürlerrrr olsunnn. ama bu akşam yeni yıl kutlamasına giderken otobüste ağlayan bir kadın gördüm çok üzüldüm inşallah o da bir an evvel mutluluğa kavuşur ve yüzü güler.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2010 u görebildiğim için şükürler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Şükürki budalayım. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 2010 u görebildiğim için harika bir vücuda sahip olduğum için bana hayatta yaşayabilme şansı verdiği için yürüyebildiğim için kollarım olduğu için gözlerim gördüğü için tüm vücudumdaki en ufak zerreme kadar her yerime şükrediyorum akıllı olduğum için bu siteyle tanıştığım için şanslı olduğum için kendimi sevdiğim için Allah'a şükürler olsun seni seviyorum Allah'ım |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |