![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sevdiğimi mutlu gördüğüm için şükürler olsunnn956k |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevdiğim içinn şükürler olsunnn sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmeyi bildiğim için şükürler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlığıma,sıhhatime,güvende bir hayat yaşadığıma, çok sevdiğim,herşeyim olan ailemle birlikte olabildiğim için, iş konusunda hedeflerime ulaşma gücüne sahip oldugum için BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bana sunulan kataloğun yelpazesinden istediğim bir tanesine karar verme becerim için şükürler olsun. Dileklerimden sonra umutsuzluğa kapılmadığım, bu yüzden de cevap alabildiğim için şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım ,nefes aldığım,sevdiğim,sevildiğim için şükürler olsun şükrediyorum şükrettikçe şükredeceğim şeyler artıyory789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çok şükürler olsun herşey güzel olduğu için |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yaşadığım için, farkındalıklarımın arttığı için, hayallerimin gerçekleştiği için şükürler olsuny789 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz HERŞEY GÜZEL GÜZEL DÜŞÜNMEYİ BİLDİGİM İÇİN, SAHİP OLDUKLARIM İÇİN,SAGLIKLI OLDUGUM İÇİN ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşimin ameliyatının iyi geçtiği için yoğun bakımdan çıktığı için, Güzel Allahımın eşimi yeniden hayata ve bizlere bahşettiği için şükürler olsun. Hayırlı evlatlarım eşim, dostum, akrabam, güzel insanlar olduğu için benim yanımda oldukları için şükürler olsun. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |