![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ailemin varlığı, beni her zaman destekledikleri, anladıkları ve inandıkları için, artık yaşamımdaki her şeyi ve evrenin çalışma prensiplerini farklı bir pencereden gördüğüm için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bugün ben olduğum için sükrettim sağlıklı olduğum için şükrettim şükretmeyi bildiğim için şükrettim şükürler olsun daim olsun inş:zpzp::zpzp::zpzp: |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yeni başlangıçlar yapabildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yalnız olmadığım için şükrettim :))) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Yüce evrende tek olmamı sağlayan,fark ettiğim ve etmediğim tüm yeteneklerim için şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hedeflerimin bir çoğuna ulaştığım ve sağlıklı olduğum için şükrediyorummmm |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz iyi olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimle barışık bir hayat yaşadığım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz aldığım her nefes için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz öğrenmeye aç olduğumun farkına vardım bu hayat benim ve sağlık mutluluk içnde yaşamak için gücüm var çok şükür |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 AM. |