![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
bugünkü sınavım düşündüğümden güzel geçti,şükürler olsun..krzm67 |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sevgili Huriye , nasıl da negatif beklentiyle gardımı alıp, olumsuz dileklerimi sıraladığım cümlelerimi andırdı son cümleniz bana. bir kez daha bunu farkedip, olumlu yaşamdan güzellikler beklemeyi seçiyor, ve bunun için şükrediyorum.. ve sizin için de Huriye, mutlu olacaksanız ve hayırlı olacaksa, aşkı yaşamanızı seçmenizi diliyorum :)) içimizdeki sevgi ışığının çoğalması dileğiyle.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İçimdeki aşka şükürler olsun :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün odamı daha güzel ve kullanışlı hale getirmek için aklıma çok parlak fikirler geldi ve uyguladım. bu düşünme kapasitesine sahip olabildiğim için şükürler olsun sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz "cansuyumuz" yine bir mesajınızla ferahlattınız içimi, varlığınıza teşekkür ederim gerçekten.umarım dediğiniz gibi olur. içimizdeki sevgi ışığından gözlerimiz parlasın..=) yaklaşık bir hafta aradan sonra tekrar güneşi gördük,şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Hayatima giren herkesin bana kattigi iyi kotu hersey icin sukurler olsun... Onlara minnettarim.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugun de nefes alabildigim icin sukurler olsun... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz çekirdek inanç telkinlerim geldi onları dinlemeye başlayacağım için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimi oldugum gibi ve tamamen gecmisimden arindirabildigim ve su ani yasadigim icin sukurler olsun.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Gecmisimi sevgiyle bagisliyor ve arkamda birakmayi seciyoroum.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |