![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dün akşam kendime güven eksikliğimin olduğunu fark ettiğim için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Kendimle olabildiğim için şükürler olsun............. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kendimle barşık olduğum için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz şükretmenin ne güzel olduğunu öğrettiğin için Rabbim sana şükürler olsun.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Varoldugum icin sukrediyorum. Ve uzerimden tozlarimi attigim ve amaclarimi parlattigim icin sukrediyorum. Icimde nedensiz, sirf yasadigimden belki, hissettigim sevinc icin sukrediyorum. Hayatimi olumsuz etkileyen sabit fikirlerimi biraktigim icin, mutlulugu artik tek bir seyle ve tek insanla baglantilandirmadigim icin, cevremdeki tum guzel insanlarin degerini anladigim ve onlardan keyif almayi ogrendigim icin coook sukurler olsun. Kendimi surekli gelistirmem gereken bir isim oldugu icin ve zamanimin somurtup oturacak, hep yas tutacak kadar degersiz olmadigini anladigim icin sukediyorum. Daha fazla vakit kaybetmedigim icin, gecmis ve gelecegin pesini birakip bugunu onsemenin zevkine vardigim icin, ailem, sagligimiz, agaclar, cicekler, pirasa, hava... ve bana verilen her turlu nimet icin binlerce kez sukrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün, sinirlendiğim bir durum oldu. Ve ben sinirimi kontrol etmeyi başardım. Bunun için şükrediyorum. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Dolu dolu yeni bir günüm olduğu için şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz fırtınanın içinde dinginliğide görebildiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok sevdiğim dostlarım , kardeş olduklarım ve sağlıklı bir ailem olduğu için şükürler olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:34 PM. |