![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz yarım da olsa aklım olduğu için şükürler olsun Rabb'im sana :) |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz 956kŞükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz smil56Şükürler olsun anda mutlu,huzurlu,bolluk ve bereket içerisindeyim,sağlıklıyım,seviyor ve seviliyorum.. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Alıntı:
|
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kimsenin hakkını yememek için uğraştığımdan dolayı şükürler olsun..... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Sürem uzatıldığı için şükrediyorum :) Çok mutluyum |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Ağrısa da dişlerim var ve böyle ağrıyan zamanlarda dişlerimin kıymetini anlıyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmamasını bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum... Beni seviyorki bana neden olmaması gerektiğini gösteriyor... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz İnatla olsun diye direttiğim duamda suanda neden olmaması gerektiğini bana gösterdiği için Mevlama şükrediyorum.Beni seviyorki neden olmaması gerektiğini gösteriyor... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:40 PM. |