![]() |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz kızım akşam koştururken hızını alamayıp vitrinin köşesine kafasını çarptı.alnı hemen şişti.o anı unutamıyorum.nasıl ağlıyor anne diye.hemen hastaneye gittik.daha küçük olduğu için çokta korktu.bizde öyle.acil bölümünde hemen röntgen istedi doktor.sonuç çok şükür iyi herhangi birşey yok.şişlik ve morluk dışında herşey şuan normal.Allah'ım sana ne kadar şükretsem az.çocuğuma çok şükür bişey olmadı.sen hepimizi koru.AMİN. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Herşey için Şükürler Olsun hayır da şer de Rabbimizden,şükrediyorum herşeye |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Çok mutlu ve neşeliyim. Şükürler olsun Yüce Mevla'm. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün öğleyin yemek saatinde parka gittim boyu metrelerce olan ağaçların altında oturup bulutları, yeşilin tonlarını içime çektim, çok özlemiştim, ŞÜKÜRLER OLSUN |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz herşey için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Bugün okulun bilgisayar laboratuvarında bir iki arkadaşla daha evvel izleme fırsatı bulamadığım korku filmini izledim, film harikaydı korkuttu beni, uykusuz ve tırsak geçireceğim bir gece için şükürler olsun sevincli |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz bu gün içim kıpır kıpr gün bitmeden güzel süprizler olacağını hissettiğim için şükürler olsun |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz Eşsiz bir mutlulukla gözlerimi açtım yeni güne, Sabahın ilk saatlerinde Neşe kaynagımdan bir de Güzel bir Günaydın mesajı aldım, Allah ım sana Şükürler olsun, tüm güzelliklerin için. |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sağlıklı olduğum için sonsuz şükürler olsun yarabbim.... |
Cevap: bu gün ne için şükrettiniz sinava gircegim icin sukurler olsun! (: |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:42 PM. |